C L I N I C A V E T E R I N A R I A D O S O N A

Clínica Veterinària

Des de fa més de 30 anys, cuidant als vostres animals de companyia.

Botiga d’alimentació “Animàlium”

Amb una àmplia varietat de productes i un assessorament professional, tot el que la teva mascota necessita.

Perruqueria Canina i Felina

Un servei de peluqueria de qualitat i adaptat a tot tipus de races canines i felines.

Sobre nosaltres

Més de 30 anys d’experiència en veterinària

Situats a Vic, al centre de la comarca d’Osona, a la Clínica Veterinària d’Osona treballem des de fa més de 30 anys amb l’objectiu de tenir cura dels animals de companyia. El nostre equip àmpliament format i els anys d’experiència al sector ens permeten oferir un servei professional i proper preparat per cobrir totes les necessitats de les vostres mascotes. Com vosaltres, nosaltres també ens estimem els animals, és per això que intentem oferir un tracte molt proper i personal, adaptat a cada cas i cada situació.

Els nostres serveis

Dins de la mateixa clínica trobareu un ampli ventall de serveis de diagnòstic i cirurgia, així com també servei de perruqueria canina i felina, una botiga d’alimentació i complements per a mascotes.

Clínica Veterinària
Posem a la vostra disposició el nostre equip professional, una llarga experiència en el sector, un ampli ventall d’opcions diagnòstiques i un quiròfan completament equipat per a tot tipus de cirurgies.
Botiga Animàlium
Hi trobareu diferents marques i varietats de dieta seca, humida, snacks, etc. per a gossos, gats, conills, aus, petits rosegadors,... Així com joguines, matalassos, transportins, complements i més!
Perruqueria canina i felina
Disposem d’un servei de perruqueria d’alta qualitat adaptat a tot tipus de races canines i felines.
Ves al contingut