C L I N I C A V E T E R I N A R I A D O S O N A

En Josep Plans Serra, soci fundador de la Clínica veterinària d’Osona, va començar a exercir de veterinari en un consultori a Manlleu, “Vetercan Manlleu”, l’any 1982. Més endavant, l’any 1985, va crear el consultori “Vetercan Vic” a l’edifici Barcelona, a Vic, i va anar passant visita als dos centres, fins que més endavant va establir-se únicament a Vic i “Vetercan Vic” va passar a ser el “Consultori Veterinari Josep Plans”. No va ser fins a l’any 1995 quan, juntament amb el seu soci Dani Blancafort Camprodon, li van donar el nom de “Clínica Veterinària d’Osona”.
La clínica es va traslladar al seu domicili actual a l’avinguda dels països catalans núm. 1 a l’octubre de l’any 1997 i, després de diverses reformes, canvis i actualitzacions, ens hi podeu trobar fins avui.
Gràcies a la dedicació, empatia pels animals i la fidelitat i confiança dels nostres clients, amb el pas dels anys hem anat sumant personal fins arribar a l’equip que som actualment.

A la clínica veterinària d’Osona tenim

Un equip ple de professionals

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

Disposem d’una sala d’espera comuna per a gossos i gats, dues consultes principals on passem visita i una tercera consulta més tranquil·la i apartada per aquells moments especials en què es necessita més tranquil·litat i recolliment. També tenim una sala de perruqueria, dues plantes de botiga, un laboratori, una sala de diagnòstic d’imatge (amb radiologia i ecografia), un prequiròfan, quiròfan i hospitalització.

Skip to content