C L I N I C A V E T E R I N A R I A D O S O N A

"Cercant el camí més fàcil"

A la clínica veterinària d’Osona intentem donar un enfocament eminentment pràctic als casos clínics, molts problemes són complexes, però és important no convertir aquells que són senzills en difícils. Posem tots els nostres anys d’experiència i coneixements al vostre servei. 

Considerem que una bona atenció per als nostres pacients implica una resposta i atenció ràpides, és per això que per a visites rutinàries i vacunacions treballem sense cita prèvia. Per tant, dins del nostre horari laboral podeu venir a la clínica quan us vagi bé i us atendrem tan aviat com ens sigui possible.

En canvi, sí que caldrà demanar cita prèvia per a segons quines proves més complexes, anàlisis específiques, cirurgies, etc. En cas de dubte, podeu trucar-nos i us informarem de com cal procedir.

Horaris:

– Matins de 9:00 a 13:00 de dilluns a dissabte.
– Tardes de 16:00 a 20:00 de dilluns a divendres.

Tenim a la vostra disposició els següents serveis de diagnòstic: radiologia, ecografia, anàlisis hematològiques i bioquímica, biòpsia/citologia, panells i tractaments per al·lèrgies, etc.

També disposem de quiròfan i sala d’hospitalització diürna amb una àmplia oferta quirúrgica:

  • Digestiva
  • Urològica
  • Reproductiva
  • Bucal
  • Oftàlmica
  • Plàstica i de teixits tous
  • Traumatologia


SERVEI D’URGÈNCIES:
És un servei que considerem essencial i imprescindible per als nostres clients. No estem de forma presencial a la clínica les 24h., però si teniu una urgència ens podeu localitzar al telèfon mòbil i us atendrem.

El telèfon d’urgències és el següent: 648252712 

Us preguem siusplau que en feu ús només en cas d’una urgència real i fora de l’horari laboral, és molt important que sigueu conscients que els veterinaris que realitzem les guàrdies (durant les nits i de caps de setmana) som els mateixos que treballem a la clínica durant la jornada laboral, pel que us preguem feu un ús responsable del telèfon

No el posem a la vostra disposició per resoldre dubtes fora de l’horari laboral, sinó per atendre urgències que de veritat necessiten ser ateses.

Fes un tour virtual per la nostra clínica

Skip to content